Keravan Autokoulu
EAS -kurssit
Keravan Autokoulu

EAS = ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus

EAS -kurssi sisältyy kaikien ajokorttikurssiemme vakiokoulutuksiin silloin kun asiakkaalla ei ole jotain aikaisempaa suomessa myönnettyä ajokorttia.


Meillä voit suorittaa kaikki EAS -kurssimme joko lähiteoriaopetuksena, etäteoriana tai verkko-oppitunteina. Etäteoriatunneille tarvitset: vakaan internet -yhteyden, web-kameran ja mikrofonin. Verkko-opiskeluna on seuraavat kielet Suomi, Ruotsi tai Englanti. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto! Laitteiksi kelpaavat älypuhelimesta alkaen lähes kaikki laitteet joissa on kuva ja ääni ominaisuudet. Kurssi siältää 4 oppituntia.


Luokkaoppitunteja on tarjolla lukujärjestyksen mukaisesti. (covid19 epidemian vuoksi luokkateoriatunnit toistaiseksi tauolla). Aloitusmahdollisuus aina maanantaisin klo 17.00. Etäteoriaoppitunteja on tarjolla useana ajankohtana arkisin. Tarkemman tarjonnan voit tarkistaa tästä lukujärjestyksestä.


Verkko-oppitunteja on tarjolla arkisin ma - to klo 08.00 - 21.00. Tällä aikavälillä voitt aloittaa oppitunnin silloin kun haluat. Perjantaina verkkotunnit ovat avoinna ja voit aloittaa oppitunnin klo 08.00 - 15.00

EAS -kurssi luokassa

4 oppituntia luokassamme

hinta 40,00    >>  ilmoittaudu

EAS -kurssi etäteoriatunnit

4 oppituntia etäteoriaa

hinta 40.00    >>  ilmoittaudu

EAS -kurssi verkossa

4 oppituntia verkkoteoriaa

sähköinen oppimisympäristö (sis. oppikirja, itseopiskelutehtävät ja teoriakoeharjoittelu ohjelman käyttöoikeuden)

hinta 109.00     >>  ilmoittaudu