Covid-19 (korona)

Lisää oma teksti kaksoisnapsauttamalla tästä.

Tiedote 18.1.2021


Autokoulukurssit alkavat maanantaina 1.2. alkaen myös luokkateoriaopetuksena. Pyydämme käyttämään maskia kun saavut opiskelemaan luokkaopitunneille. EAS 1-2 oppitunnit maanataisin klo 17.00 alkaen EAS 3-4 oppitunnit joka toinen viikko keskiviikkoisin.


Pidetään koulutuspalvelut ja ajotunnit käynnissä sekä pysäytetään viruksen leviäminen.


Kipeänä tai virukselle altistuneena ei tietenkään saa ajotunneille tai toimistollemme saapua.
Tiedote 7.10.2020


Kurssien aloittaminen onnistuu, mutta teoriaopetus tapahtuu etänä ja tarpellinen itseopiskelu on mahdollista.


Covid-19 epidemian leviämisen takia suosittelemme kasvomaskien käyttämistä ajotunneilla ja asioidessanne toimistollamme. Saat maskin ajo-opettajaltasi, jos sinulla ei ole omaa maskia mukanasi.


Pidetään koulutuspalvelut ja ajotunnit käynnissä sekä pysäytetään viruksen leviäminen.


Kipeänä tai virukselle altistuneena ei tietenkään saa ajotunneille tai toimistollemme saapua.The courses can be started successfully, but theory teaching takes place on the Internet.


Due to the spread of the Covid-19 epidemic, we recommend wearing face masks during driving lessons and when doing business in our office.  You will get a mask from your driving instructor if you do not have your own mask with you.


Keep training services and driving lessons running and stop the spread of the virus.


Of course, if you are ill or exposed to the virus, you are not allowed to come to driving lessons or our office.

Tiedote 30.5.2020


Kaikki toimintamme on normaalilla tasolla. Ajoneuvojen ja laitteiden hygieniaan ja niiden asianmukaiseen puhdistamiseen suhtaudutaan huolella. Kipeänä tai virukselle altistuneena ei tietenkään saa ajotunneille tai toimistollemme saapua. Hyvällä kaikki huomioivalla yhteistyöllä estämme viruksen leviämistä.

Tiedote 22.4.2020


27.4. alkaen toimistomme palvelee normaalisti. Myös ajotuntien suorittaminen AM121, B ja C- ajokorttiluokissa on mahdollista 27.4. alkaen. Kipeänä ei tietenkään saa ajotunneille tai toimistollemme saapua.


Luokkateoriatunnit alkavat 25.5. normaalisti, tällä hetkellä opetus on vain etäteoriaa.

Tiedote 31.3.2020


Kurssien aloittaminen onnistuu, mutta teoriaopetus tapahtuu etänä ja tarpellinen itseopiskelu on mahdollista.


1.4.2020 alkaen toimistomme palvelee ainoastaan virtuaalitoimistona (puhelin, chat ja sähköposti).

Uusia simulaattoriajotunteja ei voi varata 27.3. - 23.4. väliliselle ajalle.


Koronaviruksen ja sen voimakkaan leviämisen vuoksi toivomme, että peruutatte ajotunnit ja simulaattoriajot jos teillä on lieviäkin flunssan oireita.  Ajotunnille saapuessa on myös syytä jokaisen huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Toimistollamme on mahdollisuus ennen ajotuntia käsien pesuun. Käytämme meiltä saatuja kertakäyttö käsineitä ajotunneilla. Pyyhimme desifioivilla pyyhkeillä myös autojen hallintalaitteet mahdollisimman useasti ja simulaattorissa puhdistus ajotuntien välissä.


Emme toistaiseksi pysty järjestämään luokkaoppitunteja covid-19, eli koronaviruksen aiheuttaman tilanteen takia.

Teoriaopetusta voi mukavasti kotioloista suorittaa etäopiskeluna, vaihtoehtoina etäteoriaopetus tai verkko-opiskelu. Lisätietoa saat yhteyden otolla toimistollemme.

Tiedote 31.3.2020


Tiedote covid-19 tilanne, ajokorttikoulutus.

 

Viranomaisohjeiden mukaan on vältettävä henkilökontakteja. Keravan Autokoulu Oy siirtyy 9.4. alkaen viranomaisohjeiden mukaiseen toimintamalliin. Koska tartuntaketjujen estäminen on ensisijaisen tärkeätä epidemiassa, ymmärrämme oman vastuumme ja ryhdymme tarpeellisiin toimiin periaatteella mieluiten liian aikaisin kuin liian myöhään.

 

AM121, B- ja C- ajokorttiluokat


Ajo-opetuksessa on valitettavan suuri todennäköisyys saada tartunta, jos joku virusta levittävä henkilö on pienessä suljetun yhteisen kiertävän ilman tilassa. Valitettavasti emme kaikista puhdistus ja suojaus varusteiden käytöstä huolimatta pysty takaamaan tartuntaturvallista henkilöauto, mopoauto ja kuorma-auton ajo-opetusta oppilaille ja opettajille. Tästä syystä keskeytämme 9.4. alkaen opetuksen kahdeksi viikoksi kyseisissä ajokorttiluokissa. Pyrimme jatkamaan ajo-opetusta heti tauon jälkeen. Tulemme toimimaan tilanteen mukaisesti ja mahdollisten uusien viranomaisohjeiden sekä määräysten mukaisesti.

 

AM120 ja A- ajokorttiluokat


Pystymme jatkamaan kyseisten kaksipyöräisten ajokorttiluokkien ajo-opetusta. Toivomme kuitenkin ajotunneille saapuvilta oppilailta mahdollisuuksien mukaan omien ajovarusteiden käyttöä. Pystymme desinfioimaan kypärät käyttökertojen välillä aina seuraavaksi päiväksi (kypäriä on riittävästi). Ajotakkien ja ajohousujen desinfiointi tai peseminen jatkuvana toimintona ei onnistu. Ajosaappaiden desinfiointi onnistuu kohtuullisen hyvin. Ajohansikkaiden peseminen tai desinfiointi ei onnistu, joten omat nahkaiset tai muut suojilla varustetut ajohansikkaat olisi hyvä olla hankittuna itselle, niitä kun tarvitsee myös koulutuksen jälkeenkin.

 

Pidetään itsestämme huolta ja huolehditaan myös muista läheisistä ja ystävistä.


Keravan Autokoulu Oy


Lisätietoa tästäkin asiasta saat toimistoltamme.

Relase 31,3,2020


Bulletin covid-19 situation, driving licence training.

 

In accordance with the instructions of the authorities, personal contacts must be avoided. Keravan Autokoulu Oy will move on 9 April. approach in accordance with the official guidelines. Since the prevention of chains of infection is of paramount importance in the epidemic, we understand our own responsibility and take the necessary measures on principle, preferably too early than too late.

 

AM121-, B- and C-


Unfortunately, driving instruction is highly likely to be infected if a person spreading the virus is in a small closed joint circulating air state. Unfortunately, despite all the cleaning and protection of equipment, we are not able to guarantee infectious safety car, moped car and truck driving instruction for students and teachers. That is why we are suspending the 9 April. two weeks of teaching in those categories of driving licences. We will try to continue driving immediately after the break. We will act in accordance with the situation and any new instructions and regulations of the authorities.

 

AM120- and  A


We will be able to continue driving these two-wheel driving licence categories.  However, we hope that students arriving in driving lessons will be able to use their own driving equipment if possible. We are able to decify the helmets between uses for the next day (there are enough helmets). We cannot disinfect or wash jackets and trousers continuously. The decification of the driving pins is reasonably successful. It is not possible to wash or decify the gloves, so it would be a good idea to have your own leather or other gloves with covers, even after training.

 


Take care of ourselves and take care of other loved ones and friends.


Keravan Autokoulu Oy


For more information on this, please contact our office.


Keravan Autokoulu Oy


Kauppaakaari 11 (toimistolle sisäänkäynti Nikkarinkujalta)

04200 Kerava

puh: 050 545 7514

e:mail: toimisto@keravanautokoulu.fi

Toimiston aukioloajat

 

maanantai klo 12.00 - 17.00

tiistai klo 12.00 - 17.00

keskiviikko  klo 12.00 - 17.00

torstaina klo 12.00 - 17.00

perjantaina suljettu  >> puhelin, txt, sähköposti ja chat-viesteihin yritämme vastata mahdollisimman nopeasti.