Keravan Autokoulu
Ajokykyarvio / määrätyt ajokokeet

Ajokykyarvionti

Tarjoamme arviontipalvelua lääkärin pyytämiin ajokykyarvio pyyntöihin. Ajokyvyn arviointioajo suoritetaan autokoulun autolla. Useimmissa tapauksissa sen voi suorittaa myös asiakkaan omalla autolla, tämä edellyttää tietenkin asiakkaalla voimassa olevaa ajo-oikeutta.


Ajokykyarviointiajon kesto on yhden (1) ajotunnin mittainen (50 min). Ajokykyarvioinnin lausunto kirjoitetaan kahtena kappaleena, joista toinen jää asiakkaale ja toinen kappale toimitetaan hoitavalle lääkärille.


Ajokykyarvion hinta on 150.00€ sis. alv 24%


Lisätietoa ja varaukset tapahtuvat toimistoltamme, soittamalla ja mieluiten paikanpäällä käymällä.

Määrätty,  ajokoe / kuljettajatutkinto

Ajokoe tai kuljettajatutkinto. Joissain tapauksessa hoitava lääkäri voi pyytää poliisilta määräättynä uusittavaa ajokoetta tai kuljettajatutkintoa. Näissä tapauksissa suosittelemme aina riittävää kertausajoa autokoulumme liikenneopettajan valmennuksessa. Kertauksen jälkeen suoritetaan määrätty ajokoe / kuljettatutkinto. Minimi pakettina tahän on 25 min ajokerta + ajokoe 60 min.


Ajotuntien hinta on 80,00 sis. alv 24% € ja auton käyttäminen ajokokeessa 99,00 € sis. alv 24%


Lisäksi tulevat viranomaiskulut:


ajokoemaksu 93,00 € alv 0%


Ajokokeessa käytettävässä autossa pitää olla etumatkustan puolella oleva toimiva jarrupoljin.


Lisätietoa tästä asiasta, sekä ajanvaraukset tapahtuvat toimistoltamme, soittamalla ja mieluiten sekä varmimmin homma onnistuu paikanpäällä käymällä.