Keravan Autokoulu
Ajankohtaiset ja tiedotteet

Ajankohtaiset ja tiedotteet

Tiedote 14.12.2021


Pahentuneesta covid19 epidemiasta johtuen 15.12. 2021 teoriaopinnot ovat mahdollisia ainoastaan etäteoria- tai verkko-opiskeluna.


Aloitamme luokkaoppitunnit heti kun se on terveystilanne huomioiden mahdollista.
Tiedote 29.3.2021


Käsittelyn harjoittelu ja tutkintopuolen käsittelykoe paikat alkavat olla kohtuullisessa kunnossa. Moottoripyörän ja mopon ajokorttiluokkien ajotunteja voi varata toimistoltamme.


Tiedote 16.3.2021


Toimistomme siirtyy kesäaikataluun 19.4. Toimisto on kesäaikaan avoinna, ma - ke klo 12 - 17. Muina aikoinna vastaame puhelimeen, facebook, chat- ja sähköpostiviesteihin mahdollisimman nopeasti, aina viimeistään seuraavana toimiston aukiolopäivänä.


Kesäaikataulun mukaiset toimiston aukioloajat päivittyvät kotisivuillemme 17.4.Tiedote 27.2.2021


Kurssien aloittaminen onnistuu, mutta teoriaopetus tapahtuu vain etäteoria tai verkko-opintoina.


Covid-19 epidemian leviämisen takia suosittelemme kasvomaskien käyttämistä ajotunneilla ja asioidessanne toimistollamme. Saat maskin ajo-opettajaltasi, jos sinulla ei ole omaa maskia mukanasi.


Pidetään koulutuspalvelut ja ajotunnit käynnissä sekä pysäytetään viruksen leviäminen.


Kipeänä tai virukselle altistuneena ei tietenkään saa ajotunneille tai toimistollemme saapua.The courses can be started successfully, but theory teaching takes place on the Internet.


Due to the spread of the Covid-19 epidemic, we recommend wearing face masks during driving lessons and when doing business in our office.  You will get a mask from your driving instructor if you do not have your own mask with you.


Keep training services and driving lessons running and stop the spread of the virus.


Of course, if you are ill or exposed to the virus, you are not allowed to come to driving lessons or our office.