Mopokurssi

Mopokurssi AM120 (kaikki kaksipyöräiset tai kolmepyöräiset mopot)

 

Suositus minimi-opetusmäärästä. Katso hinnastosta muut vaihtoehdot.

Ensimmäisenä ja tärkeänä asiana mainittakoon, että aloita mopokurssi ajoissa. Tämä on viimeistään pari kuukautta ennen kuin 15 -ikävuotta tulee täyteen. Silloin ajokorttilupa-asiat sekä oppitunnit on hyvissä ajoin suoritettu ja pääset teoriakokeeseen hyvissä ajoin (aikaisintaan kuukautta ennen 15 -ikävuoden täyttymistä). Ajotunnit voit aloittaa kun heti kun olet 15 vuotta täyttänyt. Suoritetun teoriakokeen jälkeen voimme myös varata ajat ajotunneille ja käsittelykokeeseen. Ajokorttilupa-asia kaikkineen papereineen hoidetaan helpoiten autokoulumme toimiston kautta.

Mopokurssillamme on teoriaopetuksessa kuin ajo-opetuksessakin tarjolla ne turvallisen ajamisen perusteet, joita uusi moottoriajoneuvon kuljettaja tulee liikenteessä tarvitsemaan. Kurssiin kuuluvat kuusi tuntia teoriaopetusta. Opetuksemme perustuu nykyaikaisiin menetelmiin ja opetusvälineisiin. Lisäksi saat tarvittavan oppimateriiaalin ja mahdollisuuden netinkautta tapahtuvaaan teoriakoe harjoitteluun.

Ajopuolella minimäärä on 3 ajotuntia ajo-opetusta. Ajo-opetuksessa käsittelyopetusta on minimissään 1 ajotunti ja liikenteessä ajamisen minimimäärä on 2 ajotuntia. Ajotunneilla keskitymme aluksi mopon perushallintaan. Perushallintaa ovat kaikien hallintalaitteiden oikeanlainen käyttäminen. Kuljettajan sekä mopon yhteisen tasapainon hallinta, oikeanlainen ohjaaminen niin alhaisissa kuin kovemmissakin nopeuksissa. Ja erittäin tärkeätä on, että hallitun ja tehokkaan jarruttamisen perusteet harjoitellaan.

Näiden perusasioiden jälkeen aloitamme ajo-opetuksen liikenteessä. Meidän ajo-opettajakin ajaa itse mopolla ajo-opetuksessa. Opettajan ja ajo-oppilaan välillä on kahteen suuntaan toimiva ja hyvin kuuluva radiopuhelinyhteys. Käytössäsi on myös asianmukaiset ja saateellakin hyvin toimivat ajovarusteet. Ja niitä varusteita ei sitten tarvitse ulkona kiskoa päälle, vaan sitä varten on sisätiloissa oleva pukeutumistila. Keravan Autokoululta löytyy tietenkin myös opetukseen solveltuva ja uudenaikainen mopokalusto.

Saat itse tietenkin valita haluatko suorittaa ajotuntisi ja käsittelykokeen skootterilla (automaatti) vai käsikytkin/jalkavaihde (supermoto) mopolla.

Meillä ajokouluttajat ajavat opetustilanteissa itsekkin mopolla. Meillä et siis saa autoilevaa ajokouluttajaa, joka ei voi näyttää omalla esimerkillään ajamiseen liittyviä asioita. Tee järkevä valinta, meillä saat asiantuntevan ja aidosti ajotunneilla mukana mopoilevan kouluttajan.

AM120 -kurssin hinta: 349,00 € sis.alv. 24%

4 oppituntia AM-opetusta (EAS)

3 ajotuntia ja mopon käyttäminen kuljettajatutkinnon käsittelykokeesssa.

Täudelliset ajovarusteet ajotunneille ja käsittelykokeeeseen.

Kaikken tarvittavan opiskelumateriaalin.

Viranomaismaksut: 103,00 € alv. 0%

KERAVAN AUTOKOULU OY

Kauppakaari 15

04200 KERAAVA

puh: 010-3872600

gsm: 050-5457514

toimisto@keravanautokoulu.fi

y-tunnus: 0646197-5

TOIMISTON AUKIOLOAIKA:

maanantai klo 12.00 -17.30

tiistai suljettu (puhelin, sähköposti ja chat)

keskiviikko klo 12.00 - 17.30

torstai klo 12.00 - 17.30

perjantai suljettu (puhelin, sähköposti ja chat)