Moottoripyöräkurssit

MP- ajokortti koulutukset

 

 

Moottoripyörän ajokorttiluokkia on kolme, ne ovat A1, A2 ja A. A1-ajokortin pystyy suorittamaan 16 vuotiaana. A2 -ajokortin ikävaatimus on 18 vuotta. A -ajokorttiin vaaditaankin sitten jo 24 vuoden ikä

Moorroripyöräkurssin A- teoriatunnit järjesteään kurssin aloituspäivänä ja heti seuraavana päivänä. Teoriatunnit alkavat klo 17.00 ja päättyvät noin klo 19.20..

 

A1 ajo-oikeuden pystyy kahden vuoden voimassa olon jälkeen korottamaan A2 ajokortiksi koulutuksella ilman kuljettajatutkintoa. Tästä on tarkemmin kerrottu A1 >> A2 korotuskurssisivulla.

 

A2 ajo-oikeuden voi korottaa A-kortiksi kahden vuoden voimassa olon jälkeen, jolloin ei myöskään 24 vuoden minimi-ikää enään noudateta. Toisin sanoen jo pikkaisen yli kaksikymppisenä voi saada A -ajokortin joka oikeuttaa ajamaan kaikkia moottoripyöriä. Lisätietoa löydät A2 > A korotuskurssisivulta.

 

Meillä ajokouluttajat ajavat opetustilanteissa itsekkin moottoripyörällä. Meillä et siis löydä autoilevaa ajokouluttajaa, joka ei voi näyttää itse omalla esimerkillään ajamiseen ja pyöränkäsittelyyn liittyviä asioita.

 

Meidät valitsemalla saat asiantuntevan ja aidosti moottoripyöräily henkisen kouluttajan.

 

Tervetuloa mukaan.

 

Paras startti kaikille teille...

Lisää tietoa A2-korotuskurssista täältä

Lisää tietoa A-korotuskurssista täältä

Lisää tietoa A1-kurssista löydät täältä

Lisää tietoa A2-kurssista löydät täältä

Lisää tietoa A-kurssista löydät täältä

Tältä sivulta löytyvät moottoripyörän käsittelykoevideot Suomesta, Ruotsista ja Englannista. Eroavaisuuksia on, mutta moottoripyörän käsittelytaidon perusiat selviävät kyllä kaikissa.

Keravan Autokoulu Oy

 

Kauppaakaari 11 (toimistolle sisäänkäynti Nikkarinkujalta)

04200 Kerava

puh: 050 545 7514

e:mail: toimisto@keravanautokoulu.fi

Toimiston aukioloajat

maanantai klo 12.00 - 17.00

tiistai klo 12.00 - 17.00

keskiviikko klo 12.00 - 17.00

torstai klo 12.00 - 17.00

perjantai suljettu (puhelin, txt, sähköposti ja chat)