Henkilöautokurssit

selja.tornberg@luukku.com

B -kurssi

 

4 oppituntia tietopuoleista opetusta

10 tuntia ajo-opetusta

Autonkäyttäminen kuljetttajatutkinnon ajokokeessa.

Kaiken tarvittavan oppiskelumateriaalin

(oppikirja, tehtävät ja harjoitukset)

 

+ Riskienhallintakoulutus

4 oppituntia ja 4 tuntia ajo-opetusta

 

Hinta: alk: 893,00 sis. alv. 24%

 

Katso hinnastostamme muut vaihtoehdot.

 

 

Viranomais ja muut kulut:

 

Ajokorttilupa 40,00 alv. 0%

Tutkintomaksu 96,00 alv. 0%

Ajoharjoitteluratamaksu Riihimäki AHR 60,00 sis.alv. 24%

 

Muut mahdolliset kulut:

Lääkärintodistus ajokorttia varten

Passivalokuvat ajokorttilupahakemukseen

B-kurssi, henkilöauto

 

Henkilöauto ajokortin suorittamisen voit aloittaa 24 kk ennen kuin täytät 18 vuotta. Sopivana ajankohtana suosittelemme, että aloittaisit kurssin noin 4 kk ennen kuin täytät ajokokeessa vaadittavan 18 vuoden iän. Aloitusajankohtaa vaikuttavat tietenkin muut menosi, kuten työnteko, opiskelu tai harrastuksiin kuluva ajankäyttö.

 

Henkilöautokurssin pystyy nopeimmillaan käymään jopa reilussa kolmessa viikossa. Näin tiukka aikataulu kuitenkin vaatii sitten jo selkeästi kurssin läpiviemisen asettamista muiden menojen edelle.

 

Kurssiin kuuluvat 4 liikennetuntia teoriaopetusta ja 10 ajotuntia (ajotunti on 50 minuuttia). Myös riskienhallintakoulutus kuuluu käydä ennen kuljettajatutkintoa. Riskienhallintakoulutukseen kuuluvat 4 oppituntia ja 4 ajo-opetustuntia. Pääset tietenkin itse vaikuttamaan, millä opetuksen toteuttamis tavalla haluat kurssin suorittaa. Tietenkin pääset myös toivomaani kenen opettajamme kanssa mieluiten ajo-opetuksen suoritat.

 

Meillä voit myös suorittaa B -kurssin ajoharjoittelusi automaattivaihteisella autolla. Jos kuljettajatutkintokin suoritetaan automaattivaihteisella autolla ajokorttiin tulee merkintä erikoisehdosta ajo-oikeuden suhteen. Ajo-oikeus tulee vain automaattivaihteisiin autoihin.

 

 

Henkilöautokurssin teoriaopinnot voit meillä suorittaa kahdella eri tavalla, saat käydä niitä myös ilman sidonnaisuutta tiettyyn tapaan, eli voit hyödyntää molempia vaihtoehtoja.

 

Kurssi lähiteoria opetuksena:

 

Kaikki teoriatunnit (4) lukujäjestyksen mukaisesti autokoulumme luokkatilassa, lukujärjestyksen ja oman aikataulun mukaan.

 

Kurssi etäteoria opetuksena:

 

Kurssin aloitustunti B1 lähiteoriatuntina tai etäteoriatuntina.

 

B2 - B4 oppitunnit etäteoriaopetuksena, lukujärjestyksen mukaisesti, oman aikataulun mukaan. Tästä voit katsoa ohjeen etäteoriatunneille.

 

Perusvaiheen kurssitarjonnan, sekä oman kurssipaikkasi pääset varaamaan webauto palvelustamme täältä.

 

Valitse parhaiten sopiva teoriopetus vaihtoehto ja varmista itsellesi, paras startti kaikille teille...

 

Riskienhallintakurssi

 

Kursseja on keskimäärin kaksi kertaa kuukaudessa.

 

Kurssimme on seuraavanlainen sisällöltään: 4 oppituntia teoriaopetusta ja 4 ajotuntia.

 

Kurssin sisältöön voi valita ajo-opetusta kahdesta vaihtoehdosta. 1 ajotunti simulaattorilla + 3 ajotuntia autolla. Hinta 299,00 Tai 2 ajotuntia simulaattorilla ja 3 ajotuntia autolla. Hinta 419,00 sis. ajoharjoittelurata maksun 70,00

 

 

 

Riskienhallintakurssi ajokortillisille

 

Kursseja on keskimäärin kaksi kertaa kuukaudessa. Hinta 400,00 sis. ajoharjoitteluratamaksun

 

Kurssimme on seuraavanlainen sisällöltään: liikenteen vuorovaikutustesti tietokoneella ja palaute (1 teoriatunti), arvioiva-ajo 2 ajotuntia + palaute, kolme teoriatuntia ja kaksi ajotuntia ajoharjoitteluradalla.

 

Arvioiva-ajo suoritetaan ennen kurssipäivää. Kurssipäivä sisältää teoriaopetusta niin autokoululla, kuin radan turvallisuustalossa, sekä 2 tuntia rataopetusta.

 

Arvioivan ajon ajankohdat sovitaan henkilökohtaisesti ja ne ovat valittavissa klo 8.00 – 17.00 välille. Ja sehän ei sitten ole mikään uusi ajokoe. Saat kuitenkin rakentavaa palautetta ajotavastasi. Jonkinlaista kukkarollesi myönteistä ajovinkkiä on toistaiseksi löytynyt ihan kaikille. Ajamisen osa-alueista emme voi unohtaa ekologisuutta. Ja tietenkin kaikille tärkeätä vastuullisuutta ja turvallisuutta.

 

HUOM! Harjoittelu- ja syventävävaihe ovat pakollisia myös 1.1.2016 alkaen. Vaikka ajokorttisi on voimassa 15-vuotta, katkeaa ajo-oikeus, mikäli koulutuksia ei ole suoritettu kahden vuoden kuluessa ajokokeen läpäisemisestä.

 

Kurssilla on tilaa 6 tai 12 oppilaalle, joten muista ajoissa varmistaa oma paikkasi. Kurssille pääsyn edellytyksenä on kolme kuukautta voimassa ollut B-ajokortti, sekä suoritettu harjoitteluvaiheen palautejakso. Myös pimeällä ajamisen opetus tulee olla suoritettuna. Seuraavat syventävänvaiheen kurssit löydät täältä.

 

 

Tai toisena vaihtoehtona 4 oppituntia etäteoriaa ja 2 ajotuntia simulaattorilla ja 2 ajotuntia autolla. Hinta 299.00 (tätä vaihtoehtoa voi toteuttaa aikaisintaan 1.7.2018 alkaen

 

 

KERAVAN AUTOKOULU OY

Kauppakaari 15

04200 KERAAVA

puh: 010-3872600

gsm: 050-5457514

toimisto@keravanautokoulu.fi

y-tunnus: 0646197-5

TOIMISTON AUKIOLOAIKA:

maanantai klo 12.00 -17.30

tiistai suljettu (puhelin, sähköposti ja chat)

keskiviikko klo 12.00 - 17.30

torstai klo 12.00 - 17.30

perjantai suljettu (puhelin, sähköposti ja chat)